„A szépség, erő, és hatékonyság az egyszerűségben rejlik“

ÚJDONSÁGOK

| 10:56

ZINC STAR

A ZINC STAR, #7225, változott a tabletta alakja (jelenleg mindkét formában kapható). Az aktív anyag tartalom, a csomagolás nagysága és az ár változatlan marad.

| 10:30

Termék raktáron

Tekintettel arra, hogy közeledik a felsorolt termékek raktárba helyezése, mostantól megrendelhetik őket. Amint lesznek raktáron, a következő megrendeléssel együtt kiküldjük Önöknek a terméket. Csak a megfizetett terméket.

| 12:25

Termék raktáron

Tekintettel arra, hogy közeledik a felsorolt termékek raktárba helyezése, mostantól megrendelhetik őket. Amint lesznek raktáron, a következő megrendeléssel együtt kiküldjük Önöknek a terméket. Csak a megfizetett terméket.

| 14:10

Változik a SHARK STAR és a SHARK LIVER OIL termékek neve

A mai naptól megváltozik a SHARK STAR termék neve, #7237 az új neve SHOCK STAR, valamint a SHARK LIVER OIL termék #7235 új neve SQUALENE STAR lesz.


Több...
| 8:48

2014. 4. 1. még mindig március!

És ez nem április 1-i tréfa! :-)
Kivételesen meghosszabbítjuk a márciust = a mai napi, 2014. 4. 1-i megrendelések még a márciusi hónapba fognak beszámítódni.

| 09:40

CLA 1000

A CLA 1000 terméknel, #1422 változik a lágyzselatin kapszula színe. Az aktívanyag tartalom, a kapszula mérete, a kiszerelés és az ár változatlan marad.

| 16:10

SAW PALMETTO

A SAW PALMETTO terméknél, #2739, változás történt, kemény kapszuláról lágyzselatin kapszulára, (jelenleg minkét formában kapható).
Az aktív anyag tartalom, a csomagolás és az ár változatlan maradt.

| 11:01

MEGRENDELÉSEK FEBRUÁR-MÁRCIUSI HÓNAPVÁLTÁSNÁL

Tisztelt képviselők, a 2014. február 1-i és 2-i megrendelések a többség kívánsága szerint még a februári teljesítésbe lesznek beszámítva.
A márciusi megrendeléseket 2014. március 3-tól lehet leadni.

| 11:45

BETA GLUCAN STAR és BRAIN STAR

BETA GLUCAN STAR
A BETA GLUCAN STAR terméknél, #1222 dváltozott a kapszula mérete és színe. Az aktív anyag tartalom, a csomagolás nagysága és az ár változatlan marad.

BRAIN STAR
A BRAIN STAR, #1950 terménél tabletta helyett kapszula lesz. Az aktív anyag tartalom, a csomagolás nagysága és az ár változatlan marad.

| 13:40

WILD YAM

A WILD YAM terméknél, #2742, változik a kiszerelés 90-ről 60 kapszulára. Az ár és a hatóanyag tartalom változatlan maradt.

| 12:30

LIPO-SUCCINATE STAR

Újdonság a kínálatban ! Alfa-liponsav és E-vitamin tartalmú új terméket vezetünk be forgalomba = LIPO-SUCCINATE STAR. Dr. Kučera előadásábol: " Kíváló termék, az alfa-liponsav két módon segít: csökkenti a vércukorszintet, és elpusztítja az oxigén-szabadgyököket; az E-vitamin részt vesz a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében."

#1790, 60 kapszula, 17 PV, 5.950 Ft

| 15:50

PROMO USE

PROMO USE 2014-ben a PROMO USE programba a belépés és teljesítés feltételei = havonta 200 PV + 6 havonta az 1. szinten 1 regisztráció (200 PV).
1. hónap = az adott hónapban 200 PV vásárlás + 1 képviselő regisztrálása.TOP TERMÉK

LEGNAGYOBB FORGALMAT ELÉRT TERMÉKEK

BRAIN STAR

BRAIN STAR

Halolaj, lecitin és Ginkgo biloba-kivonat tartalmú étrend-kiegészítő kapszula vitaminokkal az agy és az idegrendszer megfelelő működéséért

Jellemzők:
A termék az agy működéséhez nélkülözhetetlen hatóanyagokat, többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag halolajat, lecitint, foszfatidil-szerint, L-glutaminsavat tartalmaz, mel…

11 200 Ft Több...
CELL GUARD

CELL GUARD

antioxidánsokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a sejtek védelmére

Jellemzők:
A termék hatóanyagai hatékony antioxidánsok, fontos szerepet játszanak a szervezet védekező rendszerének működésében. A szabad gyökökre gyakorolt kedvező hatásuk révén segítik a…

7 700 Ft Több...
EFFECTIVE STAR MEDIUM

EFFECTIVE STAR MEDIUM

Fertőtlenítő oldat, szájvíz

Az EFFECTIVE STAR nagyon hatásos fertőtlenítő oldat, szájvíz, amely segít tisztán tartani a szájüreget. Hosszú ideig kellemes leheletet biztosít. Anthium – dioxidot tartalmaz – eltünteti a kellemetle…

3 500 Ft Több...
MULTI STAR + extra fee

MULTI STAR + extra fee

Tőzegáfonya-lé alapú, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat, bioflavonoidokat, alfa-liponsavat, luteint, likopint, inozitot, kolint és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő

Jellemzők:
A készítmény a vitaminokon, ásványi anyagokon és nyomelemeken kívül egyéb, táplálkozás-élettani szempontból értékes hatóanyagokat, így aminosavakat, alfa-liponsavat, citrus biof…

25 500 Ft Több...
NONI GOLD STAR

NONI GOLD STAR

Noni gyümölcs-, feketeberkenye- és áfonyalevet tartalmazó ital-készítmény

Jellemzők:
A készítmény összetevői közül a noni (Morinda citrifolia) a buzérfélék családjába tartozik, innen származik magyar neve, a citromlevelű buzérszeder is. Délkelet-Ázsiából …

15 400 Ft Több...
VILCACORA STAR

VILCACORA STAR

Macskakarom, kínai csüdfű és bíbor kasvirág tartalmú étrend-kiegészítő kapszula

Jellemzők: A készítmény az immunrendszer normális működését támogató gyógynövényeket tartalmaz.
Az Uncaria tomentosa (macskakarom) Peru őserdeiben élő növény. A perui indiánok ált…

6 300 Ft Több...
VITAMIN C 1000

VITAMIN C 1000

Csipkebogyó kivonatot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

Jellemzők:
A C-vitamin hatékony antioxidáns. Az antioxidánsok gátolják a civilizációs életformákkal együtt járó környezeti ártalmak (légszennyezettség, UV sugárzás) és a helytelen …

3 150 Ft Több...
Please wait while loading data…