„A szépség, erő, és hatékonyság az egyszerűségben rejlik“

ÚJDONSÁGOK

| 11:47:27

VITAMIN C 1000

A VITAMIN C 1000 terméknél, #7303 változik a tabletta színe és mérete. Az aktív anyag tartalom, a csomagolás és az ár változatlan marad.
| 09:22:56

COENZYSTAR Q10

A COENZYSTAR Q10 terméknél, #1117 változik a lágyzselatin kapszula mérete (jelenleg minkét fajtát forgalmazzuk). Az aktív anyag tartalom, a csomagolás és az ár változatlan marad.
| 09:21:27

VITA STAR

A VITA STAR terméknél, #5845 változik a kapszula színe. Az aktív anyag tartalom, a kapszula mérete, a csomagolás és az ár változatlan marad.
| 16:00:49

JOINT ACTIVITY

A JOINT ACTIVITY terméknél, #7187 változik a tabletta színe. Az aktív anyag tartalom, a tabletta mérete, a csomagolás és az ár változatlan marad.
| 13:59:33

FOGADÁS: ROBERT ZMĚLÍK A MAGYAR KÉPVISELŐKKEL SZEMBEN

Robert Změlík és a magyar képviselők fogadtak, hogy a magyarországi 2014. 10. 4-i STARLIFE NAP-on legalább 1.001 résztvevő lesz.

IGEN = Robert Změlík a STARLIFE NAP minden résztvevőjének ajándékoz egy „nanotechnológiás” terméket
NEM = a magyar STARLIFE képviselők megfizetnek Robert Změlíknek egy üdülést a Balatonnál, 4 személyre, 3 hétre (az időpontot és a hotelt Robert Změlík választja ki :-))

| 00:00:01

Új termékárjegyzék

2014. 8. 11-től új STARLIFE termékárjegyzék lép hatályba.
Mivel a forint értéke az utóbbi időben jelentősen romlott, ezért árváltoztatáshoz kellett folyamodnunk. 2014. 8. 11-től új termékárjegyzék lépett hatályba. Ezzel némelyest kiegyenlítődik az árkülönbség a többi országhoz képest, azonban az árak még így sem követik a forint aktuális árfolyamát. Jelenleg 1 PV = 280 Ft, annak ellenére, hogy gyengül a forint árfolyama, de a STARLIFE társaság bízik abban, hogy ez javulni fog.
| 10:56:00

ZINC STAR

A ZINC STAR, #7225, változott a tabletta alakja (jelenleg mindkét formában kapható). Az aktív anyag tartalom, a csomagolás nagysága és az ár változatlan marad.
| 10:30:00

Termék raktáron

Tekintettel arra, hogy közeledik a felsorolt termékek raktárba helyezése, mostantól megrendelhetik őket. Amint lesznek raktáron, a következő megrendeléssel együtt kiküldjük Önöknek a terméket. Csak a megfizetett terméket.
| 12:25:00

Termék raktáron

Tekintettel arra, hogy közeledik a felsorolt termékek raktárba helyezése, mostantól megrendelhetik őket. Amint lesznek raktáron, a következő megrendeléssel együtt kiküldjük Önöknek a terméket. Csak a megfizetett terméket.
| 14:10:00

Változik a SHARK STAR és a SHARK LIVER OIL termékek neve

A mai naptól megváltozik a SHARK STAR termék neve, #7237 az új neve SHOCK STAR, valamint a SHARK LIVER OIL termék #7235 új neve SQUALENE STAR lesz.

A termékek kódja, ára, PV értéke, csomagolása és összetétele nem változik.

A nyomtatványokban és a címkéken az új nevek fokozatosan lesznek megváltoztatva, egy ideig még találkozhatnak a régi és az új terméknevekkel is.

Régebbi >TOP TERMÉK

LEGNAGYOBB FORGALMAT ELÉRT TERMÉKEK

COENZYSTAR Q10

COENZYSTAR Q10

Q10 koenzimet és E-vitamint tartalmazó lágyzselatin kapszula

Jellemzők:
A koenzim Q10 nélkülözhetetlen a szervezet sejtjeinek energiatermeléséhez, ezáltal hozzájárul az általános erőnlét megtartásához, az általános fizikai állóképesség javítá…

8 624 Ft Több...
EFFECTIVE STAR MEDIUM

EFFECTIVE STAR MEDIUM

Fertőtlenítő oldat, szájvíz

Az EFFECTIVE STAR nagyon hatásos fertőtlenítő oldat, szájvíz, amely segít tisztán tartani a szájüreget. Hosszú ideig kellemes leheletet biztosít. Anthium – dioxidot tartalmaz – eltünteti a kellemetle…

3 920 Ft Több...
MULTI STAR + extra fee

MULTI STAR + extra fee

Tőzegáfonya-lé alapú, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat, bioflavonoidokat, alfa-liponsavat, luteint, likopint, inozitot, kolint és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő

Jellemzők:
A készítmény a vitaminokon, ásványi anyagokon és nyomelemeken kívül egyéb, táplálkozás-élettani szempontból értékes hatóanyagokat, így aminosavakat, alfa-liponsavat, citrus biof…

28 440 Ft Több...
NONI GOLD STAR

NONI GOLD STAR

Noni gyümölcs-, feketeberkenye- és áfonyalevet tartalmazó ital-készítmény

Jellemzők:
A készítmény összetevői közül a noni (Morinda citrifolia) a buzérfélék családjába tartozik, innen származik magyar neve, a citromlevelű buzérszeder is. Délkelet-Ázsiából …

17 248 Ft Több...
Please wait while loading data…